Eurogama Invest
Domenii producție

Compania noastră

Eurogama Invest SRL a fost înființată în 1993, iar obiectivul său a fost acela de oferi servicii de calitate inteprinderilor din aria tipografică. În prezent, Eurogama Invest SRL este capabilă să abordeze flexibilitatea și tendințele din piaţă. Sprijiniți de către personalul de top și de echipamente, oferim servicii tipografice complete pentru clienții noștri. În scopul de a satisface toate cerințele pieţei, ne-am decis să realizăm întregul ciclu de operaţiuni legate de un anumit material tipărit (de exemplu îndosariere, ambalare, etc). Noi acoperim, de asemenea domeniul grafică și design, copiere de pe film, tipărirea şi operaţiunile post-press ca ştanţare, laminare, pliere, lăcuire, laminare plastic, dar şi operaţiunile de livrare.

Suprafața de aproximativ 16.000 mp reprezintă hala de producţie principală și clădirea de birouri unde echipamentele de producţie si divizia de desktop publishing, servește la procesul de productie integrată. Această facilitate oferă un nivel înalt de independență în ceea ce privește procesul de fabricație. Datorita ariei de piață foarte competitivă unde Eurogama Invest SRL își desfășoară activitatea, am decis că cea mai bună modalitate pentru dezvoltarea afacerii este sa acoperim mai multe domenii de piață precum: printuri promoționale, ambalare duplex sau cu carton ondulat, și laminat , serigrafie, etc . Pentru satisfacția deplină a clienților noștri, putem oferi, de asemenea, produse injectate și termoformate din material plastic.

Pentru noi, a face o afacere bună înseamnă: produse de înaltă calitate, furnizarea de servicii de încredere, menținerea unor prețuri rezonabile și respectul pentru client deoarece “SATISFACEREA CERINȚELOR DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ PENTRU NOI” .

Creativitate
W3c Validations

Valid XHTML 1.0 Transitional

CSS valid!

Legături rapide